26 Temmuz 2019 Cuma

Afrodizyak yiyecekler , Ateşlendiren 20 GIDA

Afrodizyak yiyeceklerden ye ve yedir, yatak odan renklensin!

Afrodizyak yiyecekler erkeklerin ve kadınların cinsel performansları üzerinde müthiş etkiler yaratıyor. Cinsel gücü arttıran gıdalarla beslenmek kişilerin seksteki performanslarını katbekat arttırıyor.

Afrodizyak etki gösteren gıdaların her türlü cinsel güç arttırıcı haptan hem daha sağlıklı hem de daha etkili olduğunu ifade ediyor ve maddelerimize geçiyoruz.

İşte afrodizyak etki gösteren en etkili 20 yiyecek:

Hızlı bir şekilde cinsel istek uyandıran afrodizyak yiyecekler


Nar suyu

Nar suyu cinsel istek uyandıran ilaçlardan bile daha etkilidir. Çünkü kan dolaşımını hızlandıran nar suyu cinsel aktiviteyi çok fazla güçlendirmektedir. Sevgilinizle birer bardak nar suyu için ve yaşanacak ateşli sevişmeye kendinizi hazırlayın.



Kereviz

Sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin imdadına yetişen mucizevi bir yiyecek olan kereviz doktorların en fazla tavsiye ettikleri gıdaların başında geliyor.

Lahana

Taze tüketilmesi halinde müthiş bir cinsel istek arttırıcı olan lahana aynı zamanda bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve çiftleri hastalıklara karşı koruyor.

Roka

Roka içinde bulundurduğu etken maddeler sayesinde beyni cinsellik konusunda uyarıyor ve kişi sadece birkaç dakika içinde kendisini cinsel ilişkiye hazır hissediyor.

Muz

Muzun özellikle kabuğu ile iç kısmı arasında bulunan lifli kısmını yerseniz bedeninizdeki hareketlenmeyi hemen fark edersiniz.

Vitamin deposu olan afrodizyak yiyecekler

Bal

İçinde B vitamini ve fruktoz barındıran bal en etkili afrodizyak yiyeceklerden biri. Özellikle gündüz vakitlerindeki sevişmelerde tam bir mucizevi iksir.


Havuç

Havuç sadece göz sağlığı için harika sonuçlar doğurmuyor. Yatak odası serüvenlerinde de kelimenin tam anlamıyla müthiş bir ateşleyici.

Maydanoz

Özel bir vitamin türü olan B12 vitaminini yoğun miktarda barındıran maydanoz özellikle kadınlarda önemli bir cinsel güç arttırıcıdır. Tabii bu bitkinin hamile kalmayı kolaylaştırdığını da ifade etmek gerekir.
Badem

E vitamini deposu olan badem cinsel gücü artırdığı gibi kadınlarda göğüs gelişimi açısından da son derece önemli bir gıda.

Kayısı

Şeker ve E vitamini bakımından zengin olan kayısı kişinin kendisini zinde hissetmesini sağlıyor ve ateşli sevişmelere kapı aralıyor.

 


Cinsel zevki daha da arttıran afrodizyak yiyecekler


İncir

İlk çağlardan beri cinsellik sembolü kabul edilen incir hem E hem de B vitamini barındırması bakımından çok etkili bir afrodizyaktır.


Pekmez

İçindeki potasyum maddesinden dolayı başarılı orgazmların yaşanmasını sağlıyor. Özellikle kadın ve erkek arasında sıkça problem haline gelen erkeğin erken boşalması sorununu tamamen ortadan kaldırıyor.

Fındık

Cinsel gücü arttırdığı herkesçe bilinen fındığın asıl önemli özelliği beyindeki cinsellik merkezlerini uyararak fantezi dünyasını zenginleştirmesidir.

Çilek

Çileğin diğer afrodizyak gıdalardan temel farkı ten hassasiyetini önemli ölçüde artırmasıdır. Birkaç çilek yedikten sonra sevgilinizle sevişirseniz onun teninin sıcaklığını çok daha güçlü hissedersiniz.

Karpuz

Yarım dilim yendiğinde müthiş bir afrodizyak olan karpuz bir dilimden fazla yendiğinde ters etki yaparak cinsel isteği azaltıyor. Bu nedenle uzmanlar "az karpuz yiyip çok sevişmeyi" tavsiye ediyor.


Cinsel performansı düzenleyen afrodizyak yiyecekler

Tarçın

Hormonları düzenleyen tarçın, cinsel hastalıkların önlenmesini sağlıyor ve kişileri cinselliğe psikolojik olarak hazır hale getiriyor.


Kırmızı biber

Doğal ağrı kesici özelliği olan kırmızı biber özellikle kadınların ağrısız ver rahat bir cinsel birleşme yaşamalarına imkan tanıyor.


Salatalık

Kokusu ve içindeki vitaminler sayesinde özellikle kadınlarda özgüveni artırıyor. Özgüvenli artan kadın yatakta hem kendisini hem de erkeği mutlu etmenin tüm yollarını deniyor.

Çikolata

Aslında çikolata zannedildiği gibi doğrudan doğru ya cinsel gücü arttıran bir gıda değil. Ancak çikolata stresi azaltıyor ve kişilerin tüm sorunlarını yatak odasının dışında bırakarak sevişmesine zemin hazırlıyor.


Üzüm

Üzümü çok etkili bir afrodizyak haline getiren asıl unsur çekirdekleridir. Bu nedenle üzümleri çekirdekleri ile birlikte yemek çok daha faydalı olacaktır.

Burada sıralanan gıdalar dışında her türlü deniz ürünü ile kabuklu yemişlerin de cinsel gücü arttırma konusunda olumlu etkilerinin olduğunu ifade etmek gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saç ve Cilt Sağlığına Faydalı Bitkisel Yağlar

Neredeyse her gün kullandığınız saç ve cilt bakım ürünlerinin içinde zararlı kimyasal maddeler bulunduğunu mutlaka biliyorsunuzdur. Doğal...