31 Temmuz 2019 Çarşamba

Cinsel gücü yararlı şekilde arttıran bitkiler




Cinsel gücü artıran bitkiler

Yiyeceklerin sadece “karnımızı doyurmak” için olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Yiyeceklerin çoğu doğal afrodizyak etkisi yaratıyor, ruhu ve libidoyu besliyor. Çin de yapılan bir araştırmaya göre yiyecekler mideyi olduğu kadar ruhu ve libidoyu da besliyor. Uzmanlar bazı yiyeceklerin viagra etkisi yarattığını belirtiyor. İşte uzmanların erkek ve kadınların cinsel isteklerini artırmak için önerdiği yiyecekler: 
ERKEKLER İÇİN: 
Maydanoz, * Nane, * Tarçın, * Kekik, * Vanilya, * Sivri Biber, * Hardal * Kereviz * Ayçiçeği * Greyfurt * Susam * Yumurta * Kuşkonmaz * Enginar * Bezelye * Badem * Ceviz * İstiridye (İçindeki çinko spermin çoğalmasına neden olarak cinsel isteği artırıyor) * Hindi (İstiridyeden daha fazla çinko ihtiva ediyor. Üstelik daha ucuz ve protein açısından da zengin) * Roka (Bolca demir ve C vitamini içeriyor) * Kereviz * Şalgam * Antep Fıstığı ve Fındık (İçerdikleri doymamış yağ asitleri ve E vitamini nedeni ile afrodizyak olarak kullanılırlar) * Salatalık * Kuşkonmaz * Soğan * Domates * Fesleğen * Karpuz * Hindistancevizi * Bal * Pekmez * Kivi * Mango
KADINLAR İÇİN: 
Çikolata: Çikolatanın içindeki yüksek şeker ve kalori cinsel uyarıcı ve keyif verici. Çikolata beyindeki serotonin seviyesini de artırıyor ve mutluluk hissi veriyor. Ve kadınlar erkeklere nispeten çikolatanın bu özelliklerine karşı daha duyarlı. * Ahududu * Yoğurt * Tarçın * Çilek ve Şampanya birlikte * Kırmızı biber, Köri ve diğer baharatlarla, baharatlı yiyecekler (kalbi daha hızlı çarptırdıkları için, seks sırasında oluşana benzer bir terleme oluşturuyor)

Ginseng: 



Kore Ginseng’in botanik ismi olan "Panax", "tam iyileşme” anlamına gelen “panacea” kelimesinden türetilmiştir. Kore Ginseng (Panax Ginseng), Uzakdoğu ülkelerinde kullanılmakta olan şifalı bitkiler içerisinde en yaygın olanıdır. Ayrıca Uzakdoğu insanları arasında mistik bir bitki olarak büyük bir ün ve şöhrete sahiptir. Ginseng,  fiziksel aktiviteleri ve vücut direncini arttıran bir bitkidir ve fiziksel ve mental (zihinsel)  dayanıklılığı artırır.  İçerisindeki faydalı maddeler sperm üretimini arttırmaya ve  erkeklerde aşırı stres ve yorgunluktan kaynaklanan performans düşüklüğünü gidermeye yardımcı olur. Kore Ginseng (Panax Ginseng) ise Uzakdoğu ülkelerinde 2000 yıldan fazla bir süredir kullanılmakta olan şifalı bitkiler içerisinde en yaygın olanıdır.Günümüzde, Kore Ginseng sadece Uzakdoğu ülkelerinde  kullanılmamakta, aynı zamanda tüm dünyada yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Panax Ginseng, diğer ginsenglerden özellikle farklı olup, üretimi 6 yıl sürmektedir. Diğer ginsengler  8-9 çeşit faydalı madde içerirken, Panax Ginseng (Kore Ginseng) 22 çeşit faydalı madde (ginsenosides, saponins, glycans (panaxans), polysaccharide fraction DPG-3-2, peptides, maltol, B vitamins, flavonoids ve volatile oil) ve  antioksidan maddeler içermektedir.  Birinci yüzyıla ait bir Çin metnine göre; Ginseng, kuvvet verici, zihni güçlendiriciirfan ve bilgeliği artırıcı bir şifalı bitki olarak tanımlanmakta ve düzenli kullanımının yaşam kalitesini ve süresini arttıracağı belirtilmektedir.


Kuşkonmazın mucize gibi yararları

Kuşkonmazın faydaları saymakla bitmeyecek türden ve kesinlikle beslenme düzeninize eklemeniz gerekmekte. Kuşkonmaz detoks, yaşlanma karşıtı ve afrodizyak özelliğiyle sıkça adından bahsettiren bir bitki.



Kuşkonmaz bahçenizde kolayca yetiştirilebilir ve 10 yıl boyunca verim elde edebilirsiniz. Kuşkonmaz yılın her zamanında dikebileceğiniz bir bitkidir.

İşte kuşkonmazın en çok bilinen 8 mucize faydası:

Kuşkonmaz

1 – Vücut sistemlerinizde detoks görevi görür.
2 – Anti-aging yani yaşlanma karşıtı özelliği vardır.
3 – afrodizyak etkisi gösterir.
4 – Kansere karşı korur.
5 – Ağrıyı ve iltihabı azaltır.
6 – Kemik erimesi ve kireçlenmeye karşı etkilidir.
7 – Kalp hastalıkları riskini azaltır.
8 – Doğumda meydana gelebilecek sorunlara karşı anneyi ve bebeği korur.

Kuşkonmaz bitkisi hem besin takviyesi hem de doğadaki haliyle tüketilebilir. Vücudumuzu ve hayatımızı sağlıklı bir hale getirmek istiyorsak öncelikle doğadaki yardımcılara başvurmamız gereklidir. İşte kuşkonmaz da o mucize bitkilerden biridir.


Fesleğen
 


Yaprakları güzel kokan bir çeşit süs bitkisidir. Akfesleğen, hind fesleğeni, yabani fesleğen, yer fesleğeni gibi bir çok çeşitleri vardır.
Fesleğen insan sağlığı üzerinde büyük bir etkiye sahiptir ve kokusu afrodizyak özelliğiyle tanınır. Ayrıca tadı da cinsel isteği artırır ve kalp atışını hızlandırır. Eğer romantik bir yemek yemek ve devamında özel bir gece geçirmek istiyorsanız, fesleğeni mutlaka kullanmalısınız.

 





Günde bir avuç ceviz…

 

Kabuklu yemişlerin birer süper yiyecek olduğuna şüphe yok. Ancak en sağlıklısına gelindiğinde karşımıza ceviz çıkıyor.



Kabuklu fıstık, Antep fıstığı, fındık ve kaju yüksek değerlerde protein, vitamin, mineral ve lif içerir. Ancak ceviz hem bu besin değerlerini içerir hem de anti-aging özelliği gösteren antioksidanları bünyesinde barındırır.

Amerikan Kimya Topluluğu tarafından sunulan bir rapora göre cevizin içerisinde bulunan antioksidanlar diğer kabuklu yemişlerde olduğundan çok daha etkili ve E vitamini açısından 15 kat daha zengin.

Ceviz yemeniz için bir diğer neden de diğer yemişlere göre çiğ yenilebiliyor olması. Çünkü araştırmacılara göre kavrulmuş yemişler besin değerlerini kaybediyor.

Amerikalı bilim adamları düzenli olarak yemiş tüketmenin kalp rahatsızlığını, bazı kanser türlerini ve tip 2 diyabeti önlediğini savunuyor.  Bu yemişler protein ve yağ oranı bakımından çok zengin olsa da kilo almanıza neden olmuyor. Çünkü tokluk hissi yaratıyor ve bu nedenle daha fazla yemek istemiyorsunuz.

Uzmanlar günde 6-7 ceviz yemenin yeterli olacağını ve sizi gençleştireceğini belirtiyor.



SAPARMA: 





İlk kez Azeri yerliler tarafındankullanıldığı bilinen, saparma bitkisinden elde edilen karışımların içinde çeşitli hormonlar bulunuyor. Yiyecekler mideyi olduğu kadar ruhu ve libidoyu dabesliyor. Yiyecekleri sadece karnımızı doyurmak için değil cinsel performansı arttırıcı olarak ta kullanabiliriz.


Sperm Arttırıcı Çilek

 


Yapılan çalışmalara göre; içerdiği E vitamini sayesinde sperm miktarını ve cinsel organlara giden kan dolaşımını hızlandırarak seks dürtüsünü artıran çilek günde 2 kase yenildiğinde 1 hafta içinde afrodizyak etkisini gösteriyor. Sigara dumanının etkilerini azaltır. Sigara içilen bir odadaysanız, gün boyunca ağza iki çilek atılması önerilir.


Zencefil : Cinsel isteksizliği yok eden en güçlü afrodizyak içeren bitkilerden olduğu uzun süredi bilinir ve kullanılır.Zencefili isterseniz bal ile karıştırark kullanabilirsiniz isterseniz de yemeklerinize baharat olarak kullanıp ayrı bir tat katabilirsiniz.
Kişniş : Özellikle kadınlarda cinsel anlamda çok faydalı olan bitkidir.Kişniş bayanlarda cinsel bölgeye enerji verir.
Karanfil :Yine kadınlarda afrodizyak etkisi bulunan bitkilerdendir.Diğer bir faydası ise toksin atar.Uzun süre kullanıma uygundur.
Susam yağı : Susamdan elde edilen yağ masaj yapılarak kullanılır.Cinsel bölgeye sürüldüğün uyarıcı etkisi bulunur.
Meyan kökü : Tıpta önemli yeri bulunan bitkiler arasında yer alan meyan kökünü maden suyu ile karıştırılarak kullanılması durumunda kadınlarda afrodizyak etkisi yapar.
Rezene : Yüzyıllardan beri pek çok hastalığın tedavisinde kullanılan rezenenin tohumunun cinsel uyarıcı özellikler gösteriği bilinir.
Çadıruşağı otu : Bu bitki pek çoğumuza yabancı gelebilir.Çünkü sadece Asya’da üretilmekte olan çadıruşağının kokusu kötü olmasına karşın bitkiden elde edilen karışım cinsel uyarıcıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saç ve Cilt Sağlığına Faydalı Bitkisel Yağlar

Neredeyse her gün kullandığınız saç ve cilt bakım ürünlerinin içinde zararlı kimyasal maddeler bulunduğunu mutlaka biliyorsunuzdur. Doğal...