31 Temmuz 2019 Çarşamba

Cinsel gücü artıran yiyecekler (kadınlar ve erkekler için farklı öneriler)

Bugüne kadar cinsel gücü artıran yiyecekler üzerine çok şey yazılıp çizildi. Ancak kadınlar ve erkekler için afrodizyak etki gösteren gıdaların farklılık gösterdiği hep görmezden gelindi.


Elbette ki hem kadınlarda hem de erkeklerde etkili olan cinsel güç artırıcı besinler bulunmaktadır. Ancak asıl mucizevi etkileri yaratan yiyecekler kadınlar ve erkekler için farklıdır.

Bu yazımızda cinsel gücü artıran en etkili 15 yiyecek hakkında bilgi vereceğiz. Ancak bu gıdaları üç kategoride sunacağız.

  • Hem erkeklerde hem kadınlarda cinsel gücü artıran yiyecekler
  • Kadınlarda daha etkili olan cinsel gücü artıran yiyecekler
  • Erkeklerde daha etkili olan cinsel gücü artıran yiyecekler

İşte erkeği bir kaplana, kadını ise femme fatale’ye çeviren afrodizyak gıdalar

Hem erkeklerde hem kadınlarda cinsel gücü artıran yiyecekler


Badem

İçinde yoğun miktarda E vitamini barındıran badem tam anlamıyla bir afrodizyak. Sadece birkaç tane yemeniz bile cinsel gücünüzü katbekat arttırmaya yetecektir.

Ceviz

Anadolu'da yeni evli çiftlere bolca ceviz yemeleri yönünde yapılan tavsiye boşuna değildir. Çünkü cevizin içinde folik asit, Omega 3 ve magnezyum bulunmaktadır. Ancak cevizden tam olarak verim alabilmek için cinsel ilişkiden en az 1 saat önce tüketmek gerekiyor.

Maydanoz

En etkili afrodizyaklardan biri olarak bilinen maydanozu ister salatada ister tek başına tüketin, sonuç mucize olacaktır.

Bal

Bal içindeki B vitamini ile gücünüze güç katacak bir besin. Yoğun zihinsel aktiviteye kapı araladığı için sizi cinsel fanteziler ile buluşturacak ve unutamayacağınız geceler geçirmenize yardımcı olacaktır.

Kereviz

Tadı herkesin hoşuna gitmese de ilaç niyetine mutlaka alınmalı. Çünkü piyasada yüksek fiyatlarla satılan cinsel güç arttırıcı ilaçlardan bile çok daha etkili bir afrodizyak.


Kadınlarda daha etkili olan cinsel gücü artıran yiyecekler

İncir

Bir ya da iki tanesinin yenilmesiyle kadını ciddi oranda ateşleyen çok etkili bir besin. Eğer taze biçimde tüketirseniz çok daha faydalı olacaktır.

Roka

Özellikle orta yaşı geçmiş ve cinselliğe ilgisi azalmış kadınların mutlaka yemeleri gereken harika bir sebze. Roka yiyen kadınların kendilerini en az 10 yıl gençleşmiş hissetmeleri boşuna değil.

Çikolata

Yapılan araştırmalara göre çikolata aslında doğrudan cinsel gücü arttıran bir besin değil. Ancak mutluluk hormonlarını salgılayarak kadını gerilimden kurtarıyor ve özgüvenli, ateşli sevişmelerin önünü açıyor.

Tarçın

Kokusu kadınlarda ciddi cinsel uyarıcı olan bir gıdadır. Çok az tüketilse dahi harika etkiler yaratıyor.

Fındık

Her ne kadar reklamlarda erkeklerin cinsel gücünü arttırdığı ifade edilse de aslında kadınlar için bir afrodizyak görevi görüyor. Sadece eşleriyle birlikte fındık yiyip harika geceler yaşayan erkekler bu güzel zamanların mimari olduklarını zannediyorlar. Halbuki asıl sır fındığın kadının kanına karıştırdığı ateşte gizli.

Erkeklerde daha etkili olan cinsel gücü artıran yiyecekler


Üzüm

Üzüm erkeklerde harika sonuçlar doğuran bir afrodizyak. Ancak bir şartla: üzümün çekirdeklerini de birlikte yemek koşuluyla. Çünkü üzüm çekirdeği asıl mucizeyi yaratan şey.

Fesleğen

Tarçının kokusu nasıl ki kadını aşırı derecede motive ediyorsa fesleğenin kokusu da erkeği seks konusunda güdülüyor.

Her gün erkeğin salatasına bir miktar fesleğen eklemek her gece ateşli biçimde sevişmek demektir.

Kırmızı biber

Genellikle tatlı şeylerin cinsel gücü artırdığı söylense de bu kesinlikle doğru değildir. Bazen acı da olağanüstü etkiler yaratıyor. Kırmızı biber bu anlamda etkisi uzmanlar tarafından kanıtlanmış bir sebze. Ayrıca doğal ağrı kesici özelliği olduğunu da vurgulamakta fayda var.

Muz

Birçok erkeğin muz yerken muzun içi ile kabuğu arasındaki lifli kısımları yemediğine şahit olmuşsunuzdur. Halbuki muzun lifli kısmı cinsel gücü arttıran pek çok vitamini içinde barındırıyor. Hafif acı bir tadı olsa da bundan sonra erkeklerin özellikle lifli kısmı yemeleri faydalarına olacaktır.

Havuç

Göz sağlığına faydası olduğu herkesçe bilinen havucun cinsel yaşamda da erkeğin gözünü açtığını özellikle ifade etmek istiyoruz.


Cinsel Gücü Arttırıcı Kür Tarifi
Gerekli Malzemeler:
* 3 Yemek kaşığı arı poleni
* 1 Kg doğal bal
* 100 Gr kişniş
* 250 Gr toz zencefil
* 100 Gr ısırgan otu
* 50 Gr kakule
* 150 Gr ginseng (Kırmızı olacak)
* 2 Yemek kaşığı öğütülmüş kırmızı biber
* 100 Gr toz keçi boynuzu (Öğüterek kendiniz de toz haline getirebilirsiniz
* 2 Gr safran
Hazırlanışı:
Yukarıda saymış olduğumuz malzemelerin tamamını tahta bir kaşıkla çok iyi şekilde karıştırarak macun haline getiriyoruz ve bir folyo ile güzelce sardıktan sonra buzdolabı haricinde serin bir yerde bekletin.
Kullanımı Tüketimi:
Sabah uyandığınızda ve gece uyumadan önce 1’er tatlı kaşığı kadar tüketilmesi cinsel gücü arttırıcı özelliklerinden maksimum fayda elde etmenizi sağlayacaktır.
Cinsel Gücü Arttırıcı Kürün Faydaları Nelerdir?
Vücut ritmini arttırır, doğal canlandırıcı özellikleri bulunur, sperm hücrelerinin artışını sağlar. Ancak yüksek tansiyon, kolesterol ve şeker hastalarının tüketmesi önerilmemektedir.
Cinsel Gücü Arttıran Diğer Öneriler
* Düzenli ve yeterli oranda uyku uyumak cinsel gücün ve performansın artması açısından en önemli faktörlerden biridir. Vücudun enerji dengesini sağlayabilmesi için günde ortalama olarak 7,5 – 8 saat kadar uyumak gerekmektedir.
* Temiz hava ve güneşlenmek vücudun canlanması için eksik vitamin ve bileşenleri elde etmesini sağlamaktadır. Özellikle güneş ışığının hormonları canlandırıcı etkileri bulunmaktadır.
* Düzenli egzersiz yapmak vücudun ritmini arttırmakla birlikte her açıdan fit bir vücut cinsel açıdan çok daha üstün performans sağlamaktadır.
Yukarıda incelemelerini gerçekleştirmiş olduğumuz cinsel gücü arttıran yiyecekler ile ilgili konuya eklemek istediğiniz her türlü soru, görüş ve öneriyi yorumlar bölümünden iletebilirsiniz.


Kadın okurlarımızın dikkatine..!

Erkekleri tüm yönleriyle tanımak, onların kalbine hükmetmek ve yatakta bir prenses olmak istiyorsanız Erkeklerin Gözdesi ve Yatağın Gözdesi kitaplarını mutlaka incelemelisiniz.

Eserleri indirip okumak için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saç ve Cilt Sağlığına Faydalı Bitkisel Yağlar

Neredeyse her gün kullandığınız saç ve cilt bakım ürünlerinin içinde zararlı kimyasal maddeler bulunduğunu mutlaka biliyorsunuzdur. Doğal...