30 Temmuz 2019 Salı

Böbrek Ağrısına iyi Gelen Yiyecekler İçecekler Nelerdir


Sizlere bu yazımızda böbrek ağrısına tutulan ve derin sancılar çeken arkadaşlarımız için kullanılabilecek doğal ve alternatif tedavi yollarını anlatmaya çalışacağım.
Site içerisinde farklı bir yazıda böbrek ağrısının nedenlerini ve tıbbi tedavi yöntemlerini ise farklı bir yazımızda ele alacağız. Şimdi daha fazla vakit kaybetmeden böbrek ağrısına iyi gelen şeyleri anlatmaya başlayalım.

Böbrek Ağrısına Ne iyi Gelir? Şimdi böbrek ağrısına iyi gelen içecekler, bitkiler, yiyecekler, otlar ve dualar ile böbrek ağrısının doğal ve bitkisel çözümleri hakkında denenmiş ve başarıya ulaşmış yöntemleri anlatalım.
Böbrek Ağrısına iyi Gelen Bitkiler: Bu bölümde böbrek ağrısına iyi gelen bitkileri ve bitkisel çayları aktaracağız.
– 1 çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış 2 çay kaşığı sinir otu katılıp demlenmesi için kısa bir süre bekledikten sonra süzülerek içilir. Bu uygulama günde 3 kere tekrarlanmalıdır.
– Yarım litre ılıksuyun içine ince kıyılmış 2 iri baş kuru soğan katıp 8 saat bekletildikten sonra günde 3 öğün aç karnına bir kahve fincanı olacak şekilde içilir.
– 1 su bardağı kaynar suyun içine ince kıyılmış 2 çay kaşığı acı pelin otu katılıp demlenmesi için kısa bir süre bekledikten sonra süzülerek içilir. Günde üç öğün tekrarlanmalıdır.
– 1 fincan kaynar suyun içine 1 çay kaşığı ısırgan otu katılıp demlenmesi için kısa bir süre bekledikten sonra süzülerek içilir.
– İri bir lahananın geniş yaprakları kaynar su buharında yumuşatıldıktan sonra böbreklere sarılır. Soğudukça lahana yaprakları değiştirilir.
– 1 çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış 1 çay kaşığı koyun otu katılıp demlenmesi için kısa bir süre bekledikten sonra süzülerek tok karnına içilir.
– 1 litre suyun içine 1 çorba kaşığı karabaş otu ve 1 su bardağı arpa katılıp kaynatılmasının ardından süzülerek günde 3 öğün birer çay bardağı şeklinde tok karnına içilir.
Böbrek Ağrısına iyi Gelen Yiyecekler: Böbrek ağrısını hafifletmek için kullanılacak yiyecekler ve içecekler şu şekilde sıralanabilir.
Taze nar ve üzüm suyu içilmesi, tatlı badem, fındık, kereviz gibi besinlerin yenilmesi böbrek ağrısına karşı faydalı olacaktır.
Böbrek Ağrısına iyi Gelen Dualar: Fatiha suresini okuduktan sonra, elinizi ağrıyan noktaya koyarak; “Allahûmme ezhebe anni sui mâecidi.” ayeti okunur.
Öneriler: Böbrek bölgesini sıcak tutmak, ayakları üşütmemek gibi önlemler de böbrek ağrısına iyi gelecektir. Buna ekolarak her gün en az 10bardak suiçin ve diyet lifi içeren gıdalar tüketin.

Bu yazı böbrek ağrısına iyi gelen yiyecekler şeyler dua çaylar içecekler şifalı bitkiler ilaçlar otlar bitki çayları dualar ağrı kesiciler meyveler ne iyi gelir hangi doktor bölüm bakar için iğne ne yapmalıyım nereye gidilmeli hangi bölümden randevu alınır  pratik çözümler masaj sıcak su doğal kesin çözüm çare bitkisel tedavisi böbrek ağrısı nasıl geçer belirti verir nerede olur neden hissedilir olur ayırt edilir teşhis tedavi edilir mide bulantısı yapar mı konusunda bilgi vermek için yazılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saç ve Cilt Sağlığına Faydalı Bitkisel Yağlar

Neredeyse her gün kullandığınız saç ve cilt bakım ürünlerinin içinde zararlı kimyasal maddeler bulunduğunu mutlaka biliyorsunuzdur. Doğal...