14 Ağustos 2019 Çarşamba

Basen Eritmek için Bitkisel Faydalar



Basen eritme özellikle Türk kadınlarının büyük çoğunluğunun gerçekleştirmede zorlandıkları bir sorundur. Türk kadınlarının büyük bir kısmında basen ve kalça problemi vardır. Toplum olarak bol karbonhidratlı besinler tüketildiği için fazla kilolar kaçınılmaz hale geliyor. Bayanların vazgeçemediği altın günleri ve toplantılar da fazla kilolara davetiye çıkarıyor. Yanlış alışkanlıklardan zor olsa da vazgeçmek gerekir. Sağlığınızı tehdit edecek kadar fazla kilonuz var ise; biran önce kendini durdurun ve kilo sorununuz daha da ilerlemeden bir uzman yardımı ile fazla kilolarınızdan kurtulun. Hem güzelliğiniz hem de sağlığınız için gerekli olan tek şey bilinçli davranmaktır. Bilinçli davranıldığında basen eritme çalışmaları da işe yarıyor.
Basen eritme vücuttaki diğer bölgelere göre biraz daha zordur. İmkânınız varsa düzenli olarak haftada en az 3 ya da 4 gün yürüyüş yapın. Kalça ve basen eritme hareketlerini disiplinli bir şekilde yaparsanız ve diyetinize dikkat ederseniz olumlu sonuçlar alabilmeniz zor değildir.
Basen Eritme İçin Yararlı Bitkiler Nelerdir?
Basen bölgenizin zayıflamasını istiyorsanız ve bunun için bitkisel bir çözüm arıyorsanız, bitkisel çayları kullanabilirsiniz. Bu çaylar ile sadece basen eritme değil, bütün vücudunuzdaki fazla yağlarınızdan kurtulmanız mümkün olacaktır.
Yeşil çay; diyet yapan ya da yapmayan herkesin günde en az 2 fincan içmesi gereken bir çaydır. Vücutta oluşan ödemlerin atılmasında çok etkilidir. Vücudunuz ve sizin güzelliğiniz için yeşil çay içmeniz önemlidir. Bacaklarınızda ve basen bölgenizde oluşan ödemlerin atılmasına yardımcı olarak basen eritme etkisi yapacaktır.
basen eritme UYARI: Yeşil çayı, hamileler ve emziren anneler kullanmamalı.
Biberiye; yağ yakımı ve ödem atımı özelliği ile basen eritme görevi de yapan en etkili yöntemlerden bir tanesidir. Biberiye çayının yanında, suyunuza biberiye yağı damlatarak da tüketebilirsiniz.
Zencefil; genellikle kış aylarında bağışıklık güçlendiren bir çay olarak bilinse de, basen eritme ve bölgesel zayıflamada yararlanılan en iyi bitkilerden bir tanesidir.
Lahana; yüksek su ve düşük yağ içeriği nedeniyle kilo vermenizi ve verdiğiniz kiloların, bölgesel olarak fazlalığınızın bulunduğu yerlerden gitmesini sağlayarak basen eritme görevi yapıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saç ve Cilt Sağlığına Faydalı Bitkisel Yağlar

Neredeyse her gün kullandığınız saç ve cilt bakım ürünlerinin içinde zararlı kimyasal maddeler bulunduğunu mutlaka biliyorsunuzdur. Doğal...