15 Ağustos 2019 Perşembe

Boğaz Ağrısına hangi yiyecekler İyi Gelir?

Boğaz ağrısına ne iyi gelir sorusuna cevap vermeye çalışacağımız bu makalemizde bitkiler aleminin şifa kaynakları olan bitkilerinin üzerindeki giz perdesini aralayacağız. Bütün hastalıklar için mutlaka şifa olabilen bitkilerin tamamının henüz keşfedilmemiş olması ve bitki aleminin gizlerini ortaya çıkarmak için yeterli araştırma ve geliştirme çalışmalarının yeterli kapasite ve hızda yapılmadığı günümüzün modern dünyasında yavaş yavaş bilim insanları bitkiler aleminin giz perdesini aralamaya başladı.

Boğaz ağrıları çok ciddi sıkıntılara yol açan bir rahatsızlık. Hemen hemen herkes hayatında mutlaka boğaz enfeksiyonu geçirmiştir. Boğaz enfeksiyonları bakteri kökenli boğaz enfeksiyonları ve virüs kaynaklı boğaz enfeksiyonları olarak iki kısımda incelenirler. Bakterilere bağlı olarak ortaya çıkan boğaz enfeksiyonları mutlaka antibakteriyel ilaçlarla tedavi gerektiriyor.
Fakat son zamanlarda yapılan araştırmalar bitkilerin de birçok hastalığa deva olduğunu ortaya çıkarıyor. Boğaz iltihapları farenjit ve bademcik iltihaplarında mutlaka ada çayı ve ebe gümeci kaynatılarak gargara yapmak gerekli. Bu formülün sahibi  Biyoteknoloji ve Mikrobiyoloji uzmanı Profesör İbrahim Adnan Saraçoğlu. Bu mucizevi kür sayesinde boğaz ağrısına ne iyi gelir sorusunun cevabını arayanlar bitkisel çözüm bulabiliyor.

Boğaz ağrısına iyi gelen bitkiler arasında adaçayı ve ebegümeci bademcik farenjit gibi boğaz hastalıklarında birebir şifa kaynağı. 

 

Boğaz ağrısına iyi gelen bitkiler ve sırları nedir?

İlaçların olumlu etkilerinin yanında göz ardı edilen yan etkileri birçok organ fonksiyonunu bozmaktadır. En iyi seçim faydası fazla zararı az olanı seçmek olacağından” Boğazım ağrıyor!” Boğaz Ağrısı Nasıl Geçer? diye soranlara verilecek en iyi cevap bitkisel kürlerle tedavi yöntemi olacaktır. Grip hastalığı boğaz ağrılarına da direkt olarak sebep olduğundan “gül hatmi çiçeği” olgun hastalarda kullanılabilir. 8-10 hatmi çiçeğini bir bardak suya atarak kaynattıktan sonra süzerek içmek gribal enfeksiyonlarda boğaz ağrılarında ve öksürük tedavisinde çok iyi sonuçlar vermektedir. Boğaz ağrısı nasıl geçer diye soranların boğaz ağrısıyla baş edebilmeleri için ve ağrılarından kurtulabilmeleri için sözü edilen kürü uygulamaları iyi sonuç verecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saç ve Cilt Sağlığına Faydalı Bitkisel Yağlar

Neredeyse her gün kullandığınız saç ve cilt bakım ürünlerinin içinde zararlı kimyasal maddeler bulunduğunu mutlaka biliyorsunuzdur. Doğal...